Meny
eye

Möjligheter

CMS Office är ett mycket dynamiskt verktyg. Det ger full frihet till design och upplägg, något som var en viktig faktor vid utveckling av systemet. Tack vare dynamiska moduler kan systemet även byggas in i de mest kreativa designer.

Nedan listas några funktioner och möjligheter.

Lösenordsskyddade sidor

Ibland vill man kunna lösenordskydda sidor. Det kan vara kund- eller medlemssidor, intern information eller sidor som man bara vill visa för besökare som fått ett lösenord. I CMS Office finns möjlighet att skapa den lösning som ditt företag behöver.

Sökmotoroptimering

Det pratas mycket om sökmotoroptimering. Viktigast är att ha en välkodad hemsida som sökmotorena gillar. Det är sådana sidor vi gör. I CMS Office finns även möjlighet att lägga in egna sökmotortexter på alla sidor.

Mobilanpassning

Vi mobilanpassar din hemsida så att den känner av om den visas i en mobil enhet och skalar om sig och visas i rätt format. Du behöver bara uppdatera hemsidan så följer alla uppdateringar med. Se denna hemsida i din mobil så ser du.

Webbshop

Gör det enkelt för dina kunder att handla. Med vår webbshop får du en butik på webben med din egen design specialanpassad till de produkter du säljer. Vi kopplar din webbshop till valfri betallösning.

Bildbehandling

I CMS Office finns enkla verktyg för att krympa, förstora, beskära och kopiera bilder.

Bildspel & Gallerier

Att hantera bildspel och gallerier är enkelt. Med några få klick ändrar ni bilderna utan risk för misstag. Ett bildspel gör hemsidan mer levande och intressant, något era besökare uppskattar.

Blogg

Att blogga har snabbt vuxit till ett globalt fenomen. Många gör det eller vill göra det. En blogg på hemsidan är ett enkelt sätt att få mer trafik och är ett utmärkt sätt att kommunicera med besökarna. Med CMS Office sker bloggandet enkelt och problemfritt.

Flera användare

Det är enkelt att skapa flera användarkonton och login i CMS Office med olika rättigheter. Det underlättar hanteringen då flera personer ska ha tillgång till olika sidor eller ha olika ansvarsområden på hemsidan.

Kommentarer

Interagera med era besökare! Låt dem kommentera era bloggposter och nyhetsinlägg. Besökare som känner sig delaktiga i innehållet på er hemsida och får dela med sig av sin åsikt är en glad och återkommande besökare.

Formulär

Gör det enkelt för era besökare att komma i kontakt med er. Med ett kontaktformulär t ex kan ni välja vilken information ni vill ha från besökaren innan meddelandet skickas till er e-post.

Nyheter

Nyheter fyller många behov på en hemsida. Det är ett bra sätt att hålla sidan levande och berätta om vad som händer i företaget. En uppdaterad sida är attraktiv för besökarna och gör att de kommer tillbaka!

Nyhetsbrev

Vill ni markandsföra er genom nyhetsbrev? På hemsidan kan ni enkelt samla e-postadresser från intresserade besökare att använda till utskick.

Produktkatalog

Visa era produkter med en enkel och logisk navigering. I CMS Office kan utförande, utseende och layout enkelt anpassas till en design som passar era produkter och era behov.

Språk

Språkval förenklar kommunikationen både i och utanför Sveriges gränser. CMS Office har inbyggt stöd för språkval som gör hemsidan lättadministrerad även med stort innehåll. Det finns inga begränsningar för antal språk och nya språk kan läggas till vid behov.

Statistik

Statistik är en viktig och intressant del av hemsidan. Där syns hur många besökare hemsidan har, var de kommer ifrån, hur länge de stannade m m. En funktion som ger värdefull information om besöksfrekvensen vid kampanjer, pressreleaser eller för att veta vilken dag i veckan som är den bästa att lägga upp nyheter.

Unik design

Kärnan och styrkan i CMS Office är dess skalbarhet och anpassning. Alla företag är unika och det ska hemsidan förmedla. Det görs bäst med en unik design. CMS Office fungerar utan mallar och skiljer sig därför från många CMS system.

Designen görs helt fritt efter kundens behov och CMS Office anpassas sedan till den. En skräddarsydd lösning från början till slut.

WYSIWYG-editor

WYSIWYG står för "What You See Is What You Get". Det innebär att man i redigeringsläget ser texten så som den kommer att se ut på hemsidan utan krångliga koder. En WYSIWYG-editor påminner om program som t ex Word där man via enkla knapptryckningar skapar fet stil, kursiv stil, infogar bilder m m.